Data Center

DATA CENTER
Din dorinta de a oferi clientilor sai servicii complete, Netveillance si-a pus in functiune propriul Data Center. În funcție de numărul de aplicații, de banda de trafic necesară și de complexitatea operațională din cadrul companiei dumneavoastră, Netveillance vă oferă soluții de Data Center adecvate.
AVANTAJE
 • Maximizare a raportului cost/beneficii în investițiile IT
 • Utilizare integrală a capacităților server-ului
 • Reducerea la zero a timpilor morți
 • Securizare superioară a datelor
 • Disponibilitate permanentă
 • Administrare performantă și rapidă
SERVERE DEDICATE

Datele companiei dumneavoastră vor fi în siguranță pe server-ul fizic aflat în sala de server-e Netveillance.
Folosirea unui server dedicat oferă beneficii care țin de securitate, performanță, stabilitate, continuitate și control, fiind o soluție recomandată pentru cazul în care volumul traficului de date este foarte mare.
Apelează la Netveillance pentru personalizarea instalărilor de software și pentru securizarea backup-ului de date.

Apelează la Netveillance pentru personalizarea instalărilor de software și pentru securizarea backup-ului de date.
Experții noștri vor prelua sarcina gestionării, mentenanței și optimizării server-ului dedicat, ocupându-se inclusiv de înlocuirea sistemelor care se degradează treptat din punct de vedere operațional.
Spre deosebire de colocare, în serviciile dedicate de găzduire, server-ul fizic este în proprietatea Netveillance care vă asigura și suportul tehnic pentru sistemul de operare sau pentru aplicații, în caz de necesítate.

SERVER DEDICAT URGENT

Netveillance vă oferă ocazia de a vă alege configurația de server optimă fără întârziere și fără costuri de instalare prin oferta de server-e dedicate preinstalate.

SERVER DEDICAT PLUS

Netveillance propune soluții competitive companiilor care utilizează aplicații ce reclamă o lățime de banda mare.

SERVER DEDICAT EGAL

Companiilor a căror nevoie de resurse  este constantă cu intervale scurte de creștere semnificativă, Netveillance le oferă soluții adecvate prin metoda de calcul “95th percentile” care vă permite să vă reduceți cheltuielile implicate de un trafic crescut.

SERVER DEDICAT TOP

Netveillance vă pune la dispoziție o gamă de servere dedicate de top pentru a sprijini performanța companiei dumneavoastră.

SERVER DEDICAT EXTRA

Netveillance vă oferă consultanță gratuită în personalizarea configurației de server optimă pentru natura și volumul proceselor operaționale din cadrul companiei dumneavoastră.

Pe baza informațiilor furnizate de client, experții Netveillance analizează nivelul de scalabilitate (creșterea numărului de utilizatori în timp), costurile aferente lipsei de continuitate în procesele operaționale și resursele necesare pe termen scurt/ lung. Preferințele în materie de specificații tehnice (sisteme de operare, opțiuni hardware și software), precum și în ceea ce privește opțiunea de virtualizare sunt informații la fel de importante în planificarea unei infrastructuri fiabile.
Experții Netveillance vă stau la dispoziție pentru întrebări legate de configurarea unui server dedicat personalizat și sunt gata să vă propună soluțiile optime pentru productivitatea companiei dumneavoastră.

SERVER VIRTUAL

Virtualizarea hardware presupune crearea unei masini virtuale ce simuleaza un server fizic. Mai multe mașini virtuale, cu aplicațiile lor aferente, pot rula pe același server virtual, fiecare mașină virtuală fiind în același timp complet separată și independentă.
Atât companiile mari, cât și cele mici sau mijocii caută modalități de a reduce cheltuielile IT și în același timp de a crește performanța și agilitatea sistemului lor IT. Virtualizarea este cel mai eficient mod de a atinge aceste obiective deoarece vă permite:

 • să rulați multiple sisteme de operare și aplicații pe un singur computer
 • să consolidați structura hardware pentru a obține o performanță ridicată de la un număr cât mai mic de server-e (în funcție de volumul operațiunilor)
 • să economisiți din costurile IT pe termen lung
 • să simplificați și să accelerați procedurile de administrare, mentenanță și instalare de noi aplicații.
Experții noștri vă stau la dispoziție pentru personalizarea opțiunii de server virtual, în funcție de cerințele dumneavoastră.
Mai multe aplicații pe același server

Deoarece fiecare mașină virtuală cuprinde o întreagă mașină, multe aplicații și sisteme de operare pot fi derulate simultan pe același server. La cerere, mașinile virtuale pot fi transferate de pe un server pe altul, fără ca acest proces să lezeze continuitatea de business.

Utilizare maximă cu mínimum de server-e

Fiecare mașină fizică este folosită la capacítate maximă, reducând costurile IT.

Ușurință în administrare

Netveillance se ocupă de administrare și mentenanță, venind în întâmpinarea necesităților operaționale ale companiei dumneavoastră.

COLOCARE

Netveillance poate găzdui server-ul fizic al companiei dumneavoastră, oferind spațiu, curent electric, ventilare și securitate în perimetrul centrului de date Netveillance.
În acest fel, vă veți asigura că server-ul companiei dumneavoastră beneficiază de condiții optime de funcționare: infrastructura fizică, ups, climatizare controlată, protecție IP, conexiune permanentă, securitate date, alături de servicii opționale de backup și suport tehnic.

MEDIU DE FUNCȚIONARE
 • Climatizare controlată (monitorizare digitală a temperaturii și umidității, senzori de prezență a apei, detectoare de fum, echipamente de filtrare a prafului )
 • Temperatura asigurata: 22 gr C +/- 2 gr. C. Umiditatea asigurata: 50% +/-20%.
 • Infrastructură electrică adecvată
 • Generatoare Diesel dedicate cu autonomie de functionare fara realimentare de 12 ore (redundanta: N + N)
 • Podea cu proprietăți antistatice
 • Conectivitate permanentă
 • Sisteme de supraveghere video, monitorizare non stop a căilor de acces și a echipamentelor colocate, suport tehnic 24×7
 • Echipamente profesionale de înaltă calitate
 • Sistem de detecție a incendiilor folosește senzorii de fum și temperatura
 • SLA contractual: 99,995% sau 99,999% pentru serviciile de alimentare cu energie electrica si climatizare.

Soluția de colocare Netveillance este una convenabilă, sigură și economicoasă pentru companiile care își doresc să aibă o rețea stabilă și performantă la costuri reduse de administrare și mentenanță a echipamentelor IT.
Experții Netveillance asigură monitorizarea 24/7, astfel încât procesele operaționale ale companiei dumneavoastră să nu aibă de suferit, indiferent de circumstanțe.
În funcție de necesitățile companiei dumneavoastră, Netveillance vă oferă diferite opțiuni de colocare. Echipamentul dumneavoastră IT va fi integrat în infrastructura noastră, astfel încât vă veți putea concentra pe aspectele de business în timp ce experții Netveillance veghează la buna funcționalitate a sistemului.