Proiectare / configurare

Proiectare & Configurare

Sistemul IT al companiei dumneavoastră este important deoarece furnizează informaţii pentru a sprijini activităţile la nivel operaţional, precum și activităţile decizionale într-o organizaţie, utilizând echipamente hardware şi produse software, proceduri, manuale, o bază de date şi modele matematice pentru analiză, planificare, control şi luarea deciziilor.

 Faceți parte dintre companiile pentru care sistemul IT este nu doar o componentă de funcționare, ci și un motor al succesului comercial?

Sistemul dumneavoastră IT nu mai sprijină 100% activitățile companiei, provocând blocaje și întârzieri operaționale?

Compania dumneavoastră se află la început și vă doriți un sistem IT optim care să îi facilitizeze dezvoltarea comercială?

Doriți un sistem IT adecvat necesităților companiei dumneavoastră, dar nu știți ce configurație să alegeți pentru a vă îndeplini obiectivele operaționale?

Echipa noastră de specialiști certificați vă stă la dispoziție cu servicii de configurare/proiectare, implementare și mentenanță, transformând soluțiile agreate în cele mai bune investiții pentru compania dumneavoastră.
Pe parcursul celor 10 ani de experiență, Netveillance a dezvoltat un program coerent de soluții adaptabile care să poată răspunde unei game cât mai diverse de solicitări.
Pe lângă avantajele operaționale, sistemele bine configurate oferă un beneficiu strategic companiilor utilizatoare atunci când vine vorba despre schimbări și actualizări, astfel încât modificările pot fi previzionate și administrate fără timpi morți.
Un sistem IT adecvat cerințelor funcționale ale afacerii dumneavoastră va fi capabil să susțină criteriile de performanță operațională stabilite de management.
In funcție de necesitățile operaționale ale companiei dumneavoastră, Netveillance vă oferă soluții de configurare adecvate cu scopul de a vă crește productivitatea în business.

Experții Netveillance vă susțin în eforturile de a minimiza costurile companiei propunându-vă soluții fiabile și avantajoase cu scopul de a vă valorifica la maxim investițiile în tehnologia informației.
Netveillance analizează informațiile disponibile din partea clientului în ceea ce privește situaţia de fapt, necesitățile și cerinţele proiectului, configurează alternativele tehnice disponibile şi vă recomandă soluţiile de implementare.

Procedura de proiectare presupune:

  • Definirea specificatiilor noii solutii
  • Definirea specificatiilor care sa descrie controlul functional si sa analizeze performantele sistemului
  • Definirea specificatiilor resurselor hardware si software necesare precum si a procedurilor prin care acestea vor fi utilizate de sistem
  • Specificatii de programe si proceduri, si necesitatea conversiei aplicatiilor IT

Experții Netveillance definesc componentele proiectului acceptat și stabilesc atât etapele, cât și cerințele de implementare.